Wie zijn wij

Garage Fredriks wordt 15 jaar in 2019. 15 jaar ervaring opgebouwd.
De komende 15 jaar gaan we ons richten op de toekomstigemobiliteit en duurzaamheid. Wij hebben er zin in! 

Wie zijn we..
We zijn een BOVAG onafhankelijk autobedrijf waar u terecht kunt voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan zowel personen- als bedrijfswagens van alle merken auto's.

Voor de aanschaf van een occasion in alle prijsklasse of een spiksplinternieuwe auto? Wij helpen u graag! Onze specialiteit is de Personalautoshopper. www.personalautoshopper.nl Ook adviseren wij u zakelijk en particulier graag over de mogelijkheden betreft financiallease of privatelease.

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG en zijn we RDW erkend. Vanaf 1 november 2016 zijn we Bosch partner, Autocrew. 

Als u prijs stelt op een persoonlijke benadering, goede service, deskundigheid en een betaalbare prijs, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Garage Fredriks is juni 2017 genomineerd voor de halve finale met 9 andere Bovag-bedrijven en mag zich nu reeds "Halve finalist Autobedrijf van het jaar 2017-2018" noemen.

Wij werken met gemotiveerde, enthousiaste, vakkundige mensen. Wij vormen een dynamisch team, waarbij onze klanten centraal staan. We noemen ons het Garage Fredriks team, daar zijn we best wel een beetje trots op.

"Samen! Dat is waar we voor gaan... Een ruim begrip, met inhoud!"

"Wij zijn klaar om de volgende stappen te nemen, op naar de komende 15 jaar! #toekomst #mobiliteit


Fijne dag!

Gaby Fredriks & Frency Driessen

Realisatie website: HPU internet services